agenda 2017-2018

Hieronder vindt  u een korte omschrijving van de eerstvolgende voorstelling:


Zondagmiddagconcert Met Brouwer's Akkordeon Orkest

 

Op zondag 18 februari speelt het Brouwer's Akkordeon Orkest in de kerk van Wyns de sterren van de hemel!

 

Over het orkest

 

Brouwer's Akkordeon Orkest, in 1955 opgericht door accordeonpedagoog Marten Brouwer, is een orkest met een rijke historie.

 

Dit prachtige orkest met zijn eigen en karakteristieke klank werd vanaf 1963 geleid door Johan de With. Onder zijn enthousiaste en vakkundige leiding zijn tradities als: geen slagwerk en zoveel mogelijk originele muziek, bewaard gebleven. Een eigen klank met veel arrangementen en composities van eigen hand, maar ook van Wilt Boonstra, Jan Masséus en Gerard Ammerlaan.

 Orkest

Vanaf 2011 staat dit unieke orkest onder leiding van Tim Fletcher. Tim heeft gestudeerd aan het Rotterdams conservatorium. Hier voltooide hij de opleiding docerend musicus accordeon. Daarnaast studeerde hij orkestdirectie bij Arie van Beek, Daan Admiraal en Jos van der Sijde.

 

Brouwer's Akkordeon Orkest bestaat uit 15 enthousiaste leden met nog steeds hetzelfde doel: zo authentiek en origineel mogelijk musiceren op een zo goed mogelijk niveau, waarbij speelplezier een belangrijke factor is. Mede door de inbreng van Tim Fletcher is er een uitbreiding van het repertoire ontstaan.

 

Voor meer informatie:

 

www.brouwersakkordeonorkest.nl

 

Het concert begint om 15.00 uur,  de deur van de kerk is vanaf 14.15 uur open en de toegang bedraagt 10 euro.
       

 
Dit is de eerstvolgende voorstelling. Overige voorstellingen in dit seizoen worden hier t.z.t. gepubliceerd

      naar boven